26 Mei, 2017

 

 
 
 

Zonnepanelen Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan
Hanwha Q CELLS Co, Ltd (NASDAQ: HQCL) is één van 's werelds grootste en meest erkende fotovoltaïsche fabrikanten om zijn hoge kwaliteit, high-efficiency zonnecellen en modules. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea (Global Executive HQ) en Thalheim, Duitsland (Technologie & Innovatie HQ). Met zijn diverse internationale productie-installaties in Zuid-Korea, Maleisië en China, is Hanwha Q CELLS in een unieke positie en flexibel genoeg om alle delen van de wereldmarkten te pakken. Hanwha Q CELLS biedt het volledige spectrum van fotovoltaïsche producten. Door zijn groeiende wereldwijde zakelijke netwerk verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, biedt het bedrijf een uitstekende service en lange termijn partnership aan haar klanten in de nutsbedrijven, commerciële bedrijven, overheid en residentiële markten. Hanwha Q CELLS is een vlaggenschip van de onderneming Hanwha Group, een Fortune Global 500-onderneming en een Top 10 onderneming in Zuid-Korea. 

tste en meest erkende fotovoltaïsche fabrikanten om zijn hoge kwaliteit, high-efficiency zonnecellen en modules. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea (Global Executive HQ) en Thalheim, Duitsland (Technologie & Innovatie HQ). Met zijn diverse internationale productie-installaties in Zuid-Korea, Maleisië en China, is Hanwha Q CELLS in een unieke positie en flexibel genoeg om alle delen van de wereldmarkten te pakken. Hanwha Q CELLS biedt het volledige spectrum van fotovoltaïsche producten. Door zijn groeiende wereldwijde zakelijke netwerk verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, biedt het bedrijf een uitstekende service en lange termijn partnership aan haar klanten in de nutsbedrijven, commerciële bedrijven, overheid en residentiële markten. Hanwha Q CELLS is een vlaggenschip van de onderneming Hanwha Group, een Fortune Global 500-onderneming en een Top 10 onderneming in Zuid-Korea. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen