27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

De 156 Series  (JC250-260S-24/Bb-b) van ReneSola biedt de esthetische zonnepanelen aspirant een aantrekkelijk paneel. Het heeft op gebied van vermogen natuurlijk niet echt recht van bestaan. De 280 Wp BenQ Green Triplex gaat er namelijk 20 Wp overheen en is vergelijkbaar in prijs/Wp.

De ReneSola typen heten JC250-24/Bb-b / JC255-24/Bb-b / JC260-24/Bb-b. De rasterlijnen van deze zwarte panelen zijn evenredig gekleurd, en de smalle vlakken zijn van gelijke grootte.

De afmetingen van deze monokristallijne panelen zijn 1640 * 992 * 40 mm. De panelen zijn 19 kilo. Het zijn daarmee de op kleur na exacte evenknie van de Virtus II.

Er zijn bij ons geen tests bekend van de ReneSola zwarte panelen. Op basis van de polykristallijne panelen is echter wel vast te stellen dat Renesola een kundige fabrikant is, en in de regel produceren mono panelen beter dan polykristallijne panelen.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen