28 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Autarco zonnepanelen

Autarco zonnepanelen komt iedereen wel eens tegen, of ze het nu doorhebben of niet. Het nemen van zonnepanelen is voor wie van puzzelen houdt een leuke uitdaging: als een soort spoel hebt u voor elk productslot meerdere opties. Autarco zonnepanelen zijn voor de persoon die niet van puzzelen houdt, maar gewoon een goed product wilt waar ze niet naar hoeven om te kijken.

Autarco Zonnepanelen

 

Het Nederlandse Autarco is een duurzame onderneming met een fabriek in China. Naast zonnepaneelinstallaties verkoopt Autarco ook ledverlichting. Het bedrijf bestaat pas sinds 2012, maar is al over de hele wereld actief. Wat Autarco zonnepanelen bijzonder maken, is dat ze elk installatiecomponent en benodigdheid verkopen als één pakket: panelen, omvormer, montagemateriaal, bekabeling - alles zit erin. Daarnaast is Autarco uniek in dat het een voor uw systeem op maat gemaakte opbrengstcertificaat afgeeft voor de installatie. Als de installatie niet aan de prestatie voldoet, dan krijgt de klant aan het eind van het jaar het verschil uitgekeerd. Autarco monitort voor u het geïnstalleerde systeem op afstand. U kunt ook zelf bijhouden hoe de prestaties van uw panelen zich verhouden tot Autarco’s garantie. Autarco zonnepanelen zijn courant in hun Wp vermogen niveaus en ze zijn aantrekkelijk voor het oog.

De garantie van de Autarco panelen is dus afhankelijk van uw situatie en de aanbieding die u krijgt van het bedrijf. Op de panelen zit 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen