24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen – terug van weggeweest - is een van de grote elektronica bedrijfen naast LG, Panansonic en BenQ dat zich bezig houdt met PV. Zonnepanelen moeten toch 25 jaar mee gaan, dus als het mogelijk is, kiest men liever voor een bedrijf dat zelf al 25 jaar bestaat. Dat geeft namelijk vertrouwen voor de continuiteit van de garantie.

De meesten herkennen het bedrijf  in Nederland van het betrouwbare witgoed. De solar tak is volwaardig onderdeel van de AEG “familie”, met honderd jaar oude traditie als een toonaangevende Duits merk op het gebied van elektrische apparatuur. Onder leiding van Electrolux, een dochterbedrijf van AEG, produceert het bedrijf ook panelen. De AEG zonnepanelen onderscheiden zich met hun kwaliteit en esthetiek. AEG is vertegenwoordigdg in 14 landen in Europa, de VS en Azië, waar lokaal personeel met een grondige kennis van de lokale markten worden ondersteund in hun activiteiten vanuit het Duitse hoofdkwartier. Leveranciers van de panelenen worden in elke geografische regio geslecteerd op basis van strenge audit processen door onafhankelijke quality assurance lichamen.

AEG zonnepanelen vermogensgarantie biedt een lineaire garantie beginnend bij 90% na tien jaar; zakkend naar 80% over 25 jaar. De productgarantie is 20 jaar voor mono kristallijne panelen en 30 jaar voor glas-glas panelen.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen