27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

AEG 330WP Mono Glas-Glas Full Black Half Cell

Dit AEG paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het maakt gebruik van Half Cut Design waardoor het rendement hoger ligt dan een standaard zonnepaneel. Het is perfect voor schuine daken, aangezien het zwarte rasterlijnen en randen heeft. Dit paneel is zeer esthetisch en heeft ook een hoog vermogen. Daarnaast is het een glas-glas paneel. Deze zijn gemaakt en ontworpen om extreme weersomstandigheden te doorstaan.

Deze mono-kristallijne halve cel panelen bestaan in 3 uitvoeringen: AS-M1202G-BDD-320; AS-M1202G-BDD-325 en de AS-M1202G-BDD-330. De rasterlijnen en de randen van deze zwarte panelen zijn ook zwart. Dit oogt mooi op schuine daken. Het paneel is geschikt voor een serieel én parallel geschakelde installatie.

 

Ook een AEG glas-glas maakt gebruik van half cut technologie. In dit paneel zitten 120 zonnecellen in plaats van de gewoonlijke 60 cellen, waardoor er een hogere opbrengst is, langere levensduur, minder snelle degradatie én het opbrengstverlies door schaduw is lager. Het paneel is ontworpen en gemaakt om extreme weersomstandigheden te weerstaan. De afmetingen van de panelen zijn 1684 * 1002 * 35 mm. De panelen wegen 21.9 kilo. De voorplaat is van gehard glas en zeer transparant. De IP waarde van de junction box van AEG is 68. De productgarantie is 30 jaar.