24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Astronergy zonnepanelen

Astronergy zonnepanelen

Astronergy zonnepanelen zijn een gerespecteerde Duits panelen uit Frankfurt. Er kleven belangrijke voordelen aan de Astronergy.

De Astronergy zonnepanelen fabriek in Frankfurt produceert maar liefst 300 MW op jaarbasis. Astronergy zonnepanelen maken onderdeel uit van de Chint groep, een machtige holding company. Ze investeren in grote windparken over de hele wereld, waaronder ook Groningen. Een 30 MW komt er te liggen, dat de hele industrïele regio van Eemsdelta gaat openen. Het oppervlakte van dit project is 65 voetbalvelden, vol met Astronergy panelen.

Toch zijn Astonergy zonnepanelen niet overdreven duur: zo’n 5 cent meer p/Wp dan bijvoorbeeld BenQ zonnepanelen. Astronergy zit wel aan de bovenkant van het vermogen voor zwarte panelen. Hun lichtste paneel is de 270 Wp, met een 16,51% efficiency.

De zonnepanelenmarkt is een woelige. Sommige zonnepanelenfabrikanten hebben er daarom voor gekozen om hun panelen te herverzekeren bij een verzekeringsmaatschappijen. Astronergy heeft dat ook gedaan, bij Munich RE. Dit bedrijf bestaat al sinds 1880 en heeft wereldwijd 45.000 werknemers.

Wat misschien een van de prettigste dingen aan Astronergy zonnepanelen is, is dat bij een garantiekwestie u niet al te ver hoeft te zoeken voor hulp. Astonergy heeft gewoon een kantoor in Zoetermeer. Alle garantiekwesties worden in Duitsland afgehandeld.

Astronenergy vermogensgarantie biedt een lineaire garantie beginnend bij 97,5% en zakkend naar 80,7% over 25 jaar. Dat betekent dat als u paneel na 10 jaar nog maar 82,1% rendement oplevert u een vergoeding van Astronergy krijgt of een nieuw paneel. De productgarantie is maar liefst 12 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen