27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Autarco zonnepanelen

Het Nederlandse Autarco zonnepanelen heeft een gulle propositie voor een markt dat op de kleintjes let. Autarco zonnepanelen is een relatief nieuw gezicht op de markt maar waarschijnlijk eentje waar we veel meer van gaan zien. In sommige opzichten werken ze net als IKEA met onderaannemers, maar het is duidelijk dat Autarco zelf de touwtjes veel strakker in handen houdt. 

De reden hiervoor is dat Autarco zonnepanelen een specialist op gebied van zonne-energie is. Het bedrijf is begonnen als antwoord op de zonnepaneelmarkt - niet zoals bij IKEA om er maar een graantje van mee te pikken. Autarco zonnepanelen werkt met vertrouwde partners en levert echt goede zonnepanelen en prima omvormers. U kunt kiezen voor krachtige polykristallijne en stijlvolle monokristallijne panelen. Het vermogen van de panelen loopt van kleine formaat panelen van 200 Wp tot de oversized panelen van 300 Wp plus. Autrarco heeft een omvormer voor elk systeem. De lijn loopt van 300 Watt tot 30 kilowatt. De omvormers zijn IP65 waardoor ze ook gewoon buiten gehangen kunnen worden. De eigen merk string-omvormers zitten met hun 98.2% efficiency op hetzelfde niveau als de concurrentie. Daarnaast biedt Autarco ook eigen merk micro-omvormers aan. Het montagemateriaal houdt qua robuustheid een beetje het midden tussen Clickfit en Van der Valk: het klikt niet maar is minder dik dan Van der Valk. Autarco zelf kan een adviserende rol spelen bij het dimensioneren van een systeem, maar in operationeel opzicht is het hetzelfde als een omvormer-, panelen- of montagemateriaalfabrikant: de installateur is uw aanspreekpunt.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen