24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Axitec zonnepanelen

Axitec zonnepanelen zijn een prima keus voor bij wie esthetiek, kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plek komen. Wij hebben Axitec zonnepanelen niet in het assortiment en leggen ze alleen op aanvraag.

Axitec zonnepanelenAxitec is een Duitse zonnepaneelaanbieder gevestigd in Böblingen, niet ver van Stuttgart. Het bedrijf bestaat al sinds 2001. De producten van Axitec zonnepanelen staan bekend om hun betrouwbaarheid. De panelen worden echter niet allemaal in Duitsland vervaardigd. Een groot deel wordt onder streng toezicht in het Verre Oosten gefabriceerd en naar Europa verscheept. Dat de garantie op het product wordt afgegeven door een bekende Duitse partij is voor veel mensen een reden toch voor Axitec te kiezen, ondanks de hogere prijs die Axitec zonnepanelen hebben dan gelijksoortige Chinese panelen. Daarnaast geeft Axitec ook 12 jaar productgarantie op de panelen - twee jaar meer dan andere paneelfabrikanten. De Axitec zonnepanelen zouden ook een positieve tolerantie hebben, wat inhoud dat ze meer produceren dan op de verpakking staat.

Het bedrijf heeft wereldwijd een uitstekende staat van dienst in de vele uiteenlopende toepassingen waarin zonnepanelen gelegd kunnen worden. Van zonneparken tot vier panelen onder een dakkapel, Axitec ligt er net zo goed.

Axitec zonnepanelen biedt als zo velen een lineaire garantie aan, maar in plaats van 80,2% vermogen na 25 jaar, biedt het maar liefst 85% vermogensgarantie aan.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen