27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

12 jaar garantie op een degelijk Duits product met een Israëlische optimizer.

De 3 typenamen van de poly’s van Axitec zijn AC-255P/156-60S; AC-260P/156-60S; AC-265P/156-60S. De P toevoeging onderscheidt het van de zwarte variant. De rasterlijnen van deze panelen hebben ongelijke afstanden wat een beetje onrustig oogt.

Er zitten 60 polykristallijne cellen in het paneel en deze zijn elk 6 inch. De panelen meten 1650 * 992 * 45 mm. Het paneel is een van de zwaarste in zijn soort: 19,7 kilo – dat dat alleen komt door de optimizer in het paneel is onwaarschijnlijk. Het aluminium frame is geanodiseerd en zilverkleurig. De witglazen voorplaat van het paneel is 3,2 mm dik en reflecteert niet of nauwelijks.

Wat dit paneel bijzonder maakt is dat er al een optimizer van SolarEdge inzit. Dit maakt het paneel goedkoper dan als u een optimizer en het paneel apart zou kopen. De efficiency metingen voor het paneel zijn echter zonder de SolarEdge optimizer uitgevoerd. Hierop zien we dat het paneel net zo zwak presteert als zijn zwarte tegenhanger.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen