24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Bauer zonnepanelen

Bauer Zonnepanelen

Bauer zonnepanelen zijn een middelgrote Duitse speler. Het bedrijf produceert vooral mooie zwarte mono zonnepanelen tot 280 Wp.

BAUER Gebäude- u. Steuerungstechnik GmbH werd opgericht in 1985 en legde de basis voor de snelle ontwikkeling van de BAUER Gruppe. Het is een familiebedrijf dat op meerdere vlakken actief is.

BAUER Solartechnik GmbH werd in 2003 opgericht. Het begon klein, als een regionale installateur van zonnepanelen. In 2004 werd BAUER Solarenergie GmbH opgericht, voor de productie van de eigen zonnepanelen. Vijf jaar later, in 2009, nam het bedrijf de volgende logische stap met de oprichting van BAUER Solarprojekt GmbH. Na de uitvoering van de eerste grotere projecten in binnen- en buitenland, steeg het bedrijf boven zichzelf uit. Vandaag de dag wordt deze groep bedrijven verenigd onder de BAUER Solargruppe, met het hoofdkantoor  in Selzen / Mainz. 

De garanties op Bauer zonnepanelen zijn goed. Er is 15 jaar productgarantie. Na 10 jaar moet het paneel nog 90% van het oorspronkelijke vermogen leveren en na 25 jaar rond de 80,0%. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen