27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

BEAUsolar is één van de eerste aanbieders van zogenaamde energiedaken ter wereld. BEAUsolar staat garant voor een esthetisch, geheel zwart dak met mooie detaillering.

BEAUsolar is een product van het Nederlandse Technisch Ontwerpbureau Comuth. Het is ontstaan uit frustratie bij de eigenaar over de onaantrekkelijkheid van hoe panelen gemonteerd worden op bestaande daken. Het initiatief is begonnen in 2012 maar is pas recentelijk op de markt gekomen.

In principe is BEAUsolar voor alle daken toepasbaar. Daken met houten planken of underlayment als dakbeschot, gordingendaken, sporendaken etc. – u komt met BEAUsolar altijd uit. Het systeem maakt ook gebruik van de panelen die u erin wilt hebben. U kunt voor een mooi zwart paneel kiezen, maar ook bijvoorbeeld Black Glass. Portrait of landscape plaatsen maakt hier niet voor uit. BEAUsolar werkt met een tweevoudige waterdichting. Door een geraffineerd systeem van gootjes wordt het water altijd naar de dakgoot afgevoerd. Onder de panelen vindt ook een uitstekende ventilatie plaats. Het laatste wat u namelijk wilt is dat er condensatie ontstaat onder de panelen. Dit kan lijden tot het PID-effect, oftewel lekstroom. Mocht er in uw systeem ooit een paneel kapot gaan, is het gemakkelijk het paneel te vervangen zonder het halve dak te demonteren.