24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

BenQ zonnepanelen

Het Taiwanese BenQ zonnepanelen is eigenlijk een nieuwe speler op de zonnepanelenmarkt, maar dat maakt hem niet een minder bekwame.

 

BenQ zonnepanelen

Het bedrijf produceert met name hele zware panelen die populair zijn bij mensen met een beperkt dakoppervlak. De prijs van de BenQs is wel wat aan de hoge kant. Net als LG profiteert BenQ van de vele kennis die in het grote bedrijf zit.

De BenQ groep bestaat uit maar liefst 15 bedrijven uit 7 verschillende business segmenten. De samengestelde omzet van BenQ was in 2012 maar liefst $ 12 miljard. De BenQ zonnepanelen worden gemaakt door een aparte divisie binnen de BenQ groep, namelijk AU Optitronics. Voor dit deel van de onderneming werken wereldwijd 45.000 mensen. Net als JA Solar heeft BenQ alle kennis en productiefaciliteiten onder eigen beheer.

De vermogensgarantie op de BenQ zonnepanelen is iets anders dan bij andere panelen. Na 5 jaar zouden de panelen nog op 95% van hun oorspronkelijke vermogenswaarde moeten zitten en na 25 jaar op 87%. Ook voor BenQ zonnepanelen geldt een lineaire vermogensgarantie. De productgarantie is 10 jaar.
 
Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen