27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

https://www.faillissementsdossier.nl/nl/paginanietgevonden.aspx?

Bijzondere Vormen Zonnepanelen

Bijzondere vormen zonnepanelen hebben een een belangrijke functie. Moeten woningen met een bijzonder gevormd dak anders maar geen zonnepanelen nemen omdat de traditionele maten van zonnepanelen niet passen? 

Bijzondere vormen zonnepanelen

Natuurlijk niet. Zonnecellen zijn op ontzettend veel manieren toe te passen om in de energiebehoefte te voorzien. Een aantal producenten heeft zich op een vroeg stadium toegelegd op de productie van modules met een bijzondere vorm. Natuurlijk kosten deze oplossingen iets meer, maar dan hebt u ook echt iets bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen ingebouwd in een boot, tegen de balustrade van uw balkon, als dak in uw carport of op een vrachtwagen om onderweg de daarin gelegen koopwaar duurzaam te koelen.

De belangrijkste aanbieder van deze bijzondere vormen zonnepanelen is Solvis, een Kroatische partij. Heeft u een bepaald verzoek, dan is het het beste u tot hun te richten via hun Europese agentschap, Tisol. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen