27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Bisol zonnepanelen

Bisol Zonnepanelen

Bisol zonnepanelen komen van een Europees producent van zonnepanelen die gaan voor kwaliteit en karakter. Het is een van de weinige paneelmerken die ook kiest voor gekleurde paneeltypes.

Naast hoogwaardige fotovoltaïsche modules en montagesystemen, biedt Bisol ook een compleet assortiment van zonne-oplossingen die beschikbaar zijn in meer dan 55 landen. Bij BISOL zonnepanelen Group werken toonaangevende experts in de wereld van de zonne-energie. Design is bij het concern van verhoogd belang. Zonnepanelen gaan lang mee; vandaar.

Er lopen internationale activiteiten van de vertegenwoordigingen in België, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. In alle stadia van het productieproces zijn ze actief in overeenstemming met de internationale normen ISO 9001 (kwaliteit management systemen), ISO 14001 (Environmental management systemen) en OHSAS 18001 (Occupational gezondheid en veiligheid management systemen). Het bedrijf zorgt goed voor zijn personeel en werkt in overeenstemming met de wettelijke kaders.

In 2001 won het bedrijf de belangrijke onderscheidingen van Beste Sloveense bedrijf van het jaar (Sloveense economische journalisten en managers) en Beste Financiële Manager voor Dag Kralj, lid van de Raad van Bestuur van BISOL Group (Sloveense Beurs in Ljubljana en het dagblad “Finance”).

Bisol biedt als zo velen een lineaire garantie aan, maar in plaats van 80,2% vermogen na 25 jaar, biedt het maar liefst 85% vermogensgarantie aan. De productgarantie op Bisol zonnepanelen is maar liefst 20 jaar

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen