SMA

SMA introduceert omvormer oplossing

SMA komt met een reeks nieuwe producten en oplossingen in alle marktsegmenten. Daaronder vallen particuliere, commerciële, utilitteit en opslag. SMA Amerika heeft daarmee genoeg te bieden op de Solar Power International in Californië. De beurs vond plaats van 24-27 september in 2018.

“Van nieuwe residentiële, commerciële en utiliteitsoplossingen tot aanhoudende groei in service en O & M-aanbiedingen – dit was een vlaggenschip voor SMA America,” zei John Susa, executive vice-president voor SMA Amerika. “We kijken er naar uit om contact te leggen met partners en klanten en meer te vertellen over enkele van onze geavanceerde, aankomende inspanningen op het gebied van zonne-energie en opslag.”

SMA is dit jaar prominent aanwezig bij SPI. Eerst neemt het bedrijf deel aan de Smart Energy Microgrid Marketplace, met stand nummer 4038. Hierop is de Sunny Boy Storage-US-oplossing voor residentiële toepassingen. Die is nu beschikbaar voor verzending. SMA-experts zijn ook aanwezig bij de stand van Smart Energy om AC- en DC-gekoppelde oplossingen voor opslag van nutsvoorzieningen te bespreken. Daarnaast zal SMA een openluchtcabine op de Grand Plaza hosten om een ​​aantal andere oplossingen voor de particuliere, commerciële, utiliteits- en O & M-markten te benadrukken.

Onder de nieuwste commerciële oplossingen van SMA zijn twee nieuwe energie-klassen van Sunny Tripower CORE1, geüpgrade met de nieuwste veiligheidstechnologieën en mogelijk gemaakt door ennexOS, het bekroonde platform voor sectoroverschrijdend energiebeheer. De Sunny Tripower CORE1 wordt verder verbeterd in combinatie met het TS4-RF-uitbreidingsmodule-niveau-apparaat, dat werkt op het standaard Sunspec shutdown-signaal van de branche en een betrouwbare, kosteneffectieve oplossing biedt om te voldoen aan de 2017 NEC-module niveau snelle shutdown-eisen in commerciële daksystemen.

SMA heeft dit jaar grote vooruitgang geboekt in haar aanbod aan utility-oplossingen, met de recente onthulling van de Sunny Highpower PEAK3 voor gedistribueerde productie en projecten op grote schaal. De Sunny Highpower PEAK3 is een ideale oplossing voor flexibiliteit, eenvoud en prestaties voor grootschalige zonne-energieprojecten. Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf ook het Utility Power Rack 5000/5500, een zeer geïntegreerde, kant-en-klare oplossing die tot 40% integratiekostenbesparingen biedt ten opzichte van alternatieve oplossingen. En tot slot biedt de Sunny Central UP-familie van omvormers, die binnenkort beschikbaar is voor bestelling, vier nieuwe vermogensklassen voor efficiënter ontwerp, lagere kosten en hogere prestaties bij hulpprogramma’s.

Deelnemers krijgen de gelegenheid om de nieuwste verbeteringen te zien aan de Power + woonoplossing van het bedrijf, inclusief geavanceerde AFCI-functionaliteit, compatibiliteit met het snelle uitschakelsignaal van de Sunspec en opties voor het integreren van een meter voor opbrengstkwaliteit en een mobiele modem.

Service en O & M blijven een sleutelrol spelen in de activiteiten van SMA. SMA OPTIM levert fabrieksbreed, multi-leverancier O & M voor alle technologieën. SMA OPTIM is ook uitgebreid met storage-O & M en aanvullende services, zoals luchtfoto-thermografie, die, in combinatie met expert data-analyse, een zeer effectieve, kostenefficiënte manier is om PV-installaties te bewaken en te inspecteren.

Op Solar Power International met SMA

Tot slot host het bedrijf op donderdag 27 september van 08.30 uur tot 12.30 uur een Utility-Scale PV & Storage Forum in het Anaheim Hilton naast het Anaheim Convention Center. De onderwerpen omvatten uitdagingen voor de netinterconnectie en een discussie rond gecentraliseerde en modulaire plantarchitecturen. Opslag zal ook worden besproken met experts die zich presenteren in AC- en DC-gekoppelde use-cases. Een herdrukkende sessie zal het evenement afsluiten, met specialisten die voorbeelden geven van herstelopties voor het opnieuw bekrachtigen van slecht presterende PV-assets. Belanghebbenden kunnen zich online voor het forum aanmelden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *