27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

De BVM (BVM6610P - 245-260) van Boviet is een lichte poly paneel; uitermate geschikt voor een plat dak. Op gebied van uiterlijk lijkt het paneel op de SolarWorld Sunmodule 260 Wp poly.  Het paneel is wel een stuk goedkoper dan de SolarWorld en doet het beter in sommige tests.

De vier Boviet BVM6610P typen heten P 245 / P 250 / P 255 / P 260. De rasterlijnen van de blauwe cellen in deze panelen zijn evenredig gekleurd, maar de vlakken zijn niet van gelijke grootte.

De afmetingen zijn 1640 * 941 * 40 mm. De panelen zijn 18,5 kilo. Er zit een junction box van IP 67 achter het paneel. Het paneel telt 60 cellen, elk met een 6 inch diameter. De productspecificaties geven aan dat het paneel een positieve tolerantie heeft van +5 Wp; dit komt ook overheen met onafhankelijk testresultaten.

Boviet is een betrouwbare budgetkeus. Er moet alleen wel rekening mee worden gehouden dat zonnepanelen kapot kunnen gaan en dat Boviet niet in Europa vertegenwoordigd is. Garantie moet bedongen worden met het hoofdkantoor in Vietnam.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen