28 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Conergy

Conergy

Conergy staat voor deskundig, Duits, betrouwbaar.

Sinds 1998 zit Conergy al in de productie van zonnepanelen en er zijn al een hoop van in Nederland geïnstalleerd. Conergy staat voor Duitse degelijkheid en kunde. Vandaag de dag worden Conergy's nauwelijks gebruikt voor particuliere daken en veel vaker voor grote zonneparken en massaprojecten. Daarbij treedt het bedrijf op als een planner, financieerder en exploitant.

Met Conergy ging het slecht in de jaren 2010-2013 en het bedrijf kreeg de boeken niet op tijd rond met investeerders. Kawa solar holdings meldde zich en kocht het bedrijf voor een schijntje op. Hierdoor ging Conergy zich ook meer richten op de grote projecten en niet de residentiële verkoop.

1200 mederwerkers telt het Duitse bedrijf wereldwijd en is daarmee in het gezelschap van bijvoorbeeld SolarWorld, SMA en Q-cells een van de grootste Europese PV fabrikanten. De producten worden intensief getest in de hyper-moderne fabrieken van het bedrijf. 59 kwaliteitscontroles worden de panelen aan onderworpen, als verouderingssimulaties, hagelbestendigheid en druk. Qua prijs zit het paneel op hetzelfde niveau als Astronergy, maar de panelen leveren doorgaans wel minder op. Denk een beetje aan het niveau van de ReneSola’s.

De vermogensgarantie op Conergy panelen is lineair, beginnend bij 97% na 1 jaar en zakkend naar 82,6% over 25 jaar. De productgarantie is maar liefst 12 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen