27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Canadian Solar 295 Wp zonnepaneel

De nieuwe SuperPower-modules van Canadian Solar met mono-PERC-cellen verbeteren de efficiëntie en betrouwbaarheid aanzienlijk. De innovatieve technologie biedt superieure lage bestralingsprestaties in de ochtend, 's avonds en op bewolkte dagen, waardoor de energie-output van de module en de totale opbrengst van het zonnepaneelsysteem worden verhoogd. Dit paneel is de iets lager vermogen tegenhanger van de NSP 300 Wp, dat wij standaard aanbieden voor platte daken.

Canadian Solar is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonne-energieproducten, oplossingen voor zonnepaneel-installaties en diensten aan klanten over de hele wereld. Als een toonaangevende fabrikant van PV-projecten en fabrikant van zonnepanelen met meer dan 16 GW, die sinds 2001 wereldwijd zijn geïmplementeerd, is Canadian Solar Inc wereldwijd een van de meest bankable zonnebedrijven.

Hoogtepunten van dit paneel zijn 11% meer vermogen dan conventionele modules. Het paneel behaalt uitstekende prestaties bij lage bestraling van 97,5% en een hoge PTC-waarde van maximaal 91,87%. Er is verbeterde energieproductie door lage temperatuurcoëfficiënten. Met de IP67 junction box is het paneel bestand tegen langdurige weersomstandigheden. Zware sneeuwbelasting tot 5400Pa, windbelasting tot 5400 Pa - hetzelfde als elk paneel. Qua prijs doet dit paneel het ook goed.