24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

CSUN zonnepanelen

CSUN zonnepanelen

Sinds kort hebben we ook panelen van CSUN zonnepanelen in ons assortiment opgenomen. Dat komt door de mooie 300 Wp zwarte panelen die zij maken. Hiermee staan deze panelen aan de top in het modale paneelsegment. En tegen een schappelijke prijs.

CSUN is een toonaangevende fabrikant van zonnecellen en modules en is nauw verbonden met de bekende China Electric Equipment Group (CEEG) – een bedrijf met een lange strategische partnerships met de KME-groep en DuPont. De CEEG-groep is een van de toonaangevende fabrikanten van elektrische transformatoren in China en produceert ook geavanceerde materialen die worden gebruikt voor de bouw van vliegtuigen en andere transportsystemen. CSUN zonnepanelen hebben uitgebreide ervaring in de fotovoltaïsche industrie en staat bekend om uitstekende innovatie, efficiëntie en kwaliteit. Aanvankelijk was CSUN uitsluitend gericht op cel productie en leverde de Europese fabrikanten van zonnecelmodules met cellen. Tegenwoordig heeft CSUN een productiecapaciteit van zonne-energie van 1,2 GW toegevoegd en heeft meer dan 3,0 GW modules verkocht.

CSUN werkt om de efficiëntie van onze fotovoltaïsche cellen en modules te verbeteren, evenals  de systeemkosten om de klanten PV- oplossingen van wereldklasse te bieden en het concurrentievermogen van PV te garanderen met conventionele elektriciteitsbronnen. Met een productgarantie van 10 jaar en een 25-jarige lineaire prestatiegarantie, ondersteund door toonaangevende verzekeringsmaatschappijen, zijn CSUN zonnepanelen één van de betrouwbaarste panelen in het veld.