27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Deze eenvoudige blauwe uitvoering is prima geschikt voor als de kleur u gewoon niet uitmaakt, u liever goedkoper uit bent of als u de kleur blauw juist mooi vindt. Door de ammoniak-bestendigheid is de Denim ook goed te plaatsen op grote stallen.

Deze polykristallijne panelen komen tegenwoordig in 4 uitvoeringen: SC A | P240; SC A | P250; SC A | P255; SC A | P260. Het verschil zit hem in het opgewekte vermogen dat ze produceren, want de getallen in de typenummers staan voor hun minimaal behaalde Wp. De panelen hebben smalle rasterlijnen lopen door de blauwe cellen. Sommige van de lijnen zijn iets donkerder waardoor het lijkt alsof de vlakken van ongelijke grote zijn, maar dat is niet zo. Het frame van de panelen is licht alumiumkleurig.

Er zitten in de blauwe Denims 60 cellen van 6 inch per stuk. De afmetingen van de panelen zijn standaard: 1640 * 996 * 40 mm. De panelen wegen 18.7 kilo. Het glas op de panelen is gehard en zeer transparant. Hoewel het niet verplicht is in Nederland, is er een gaatje in het paneel waar een aardingskabel doorheen kan. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen