24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Denim zonnepanelen

Denim zonnepanelen

Als Axitec, SolarWorld, JA Solar en LG A-merken zijn, dan is Denim een gerespecteerd huismerk.

De zonnepanelenmarkt is een woelige. Vaak kunnen fabrikanten en de distribiteurs de grote volumes panelen niet aan, en ontstaan er tekorten. SolarClarity, een grote, onderscheiden Nederlandse distribiteur had hier op gegeven moment genoeg van en besloot zijn eigen panelen te gaan produceren in Taiwan. Dit werden de Denim panelen. Denim zonnepanelen vandaag worden in Europa gemaakt waardoor de productielijnen lekker kort zijn.

Denim zonnepanelen zijn schappelijk geprijsd en scoren toch goed in de kwaliteitstests. Op de zonnepanelen vergelijksite zonnepanelen.net scoort de Denim bijvoorbeeld 15,92% efficiency.

Wat misschien een van de prettigste dingen aan de Denim zonnepanelen is, is dat bij een garantiekwestie u gewoon in het Nederlands wordt geholpen door een centraal in het land gelegen bedrijf. Dat is voor de eerste paar jaar nog niet interessant, maar over 20 jaar wellicht wel. Daarnaast is Solarclarity niet zomaar een bedrijf, maar eentje met tal van onderscheidingen, waaronder de Gouden Gazelle Award van het FD. In 2014 werd het genomineerd voor de National Champion in de European Business Awards. In 2016 en 2017 werd het merk tevens onderscheiden met de Top Brand PV Award van EuPD.

Denim zonnepanelen worden getest op bestendigheid tegen vuur, het PID-effect en ammoniak. Vooral het laatste is belangrijk als u woont in een landbouwrijke omgeving. De prestaties van de Denims wordt periodiek door Solarclarity afgenomen bij het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun. De panelen zijn gemaakt voor een Nederlandse winter. Zware sneeuwbelasting of rukwinden worden door de dubbelwandige geanodiseerd aluminium frame met gemak opgevangen.

SolarClarity vermogensgarantie biedt in plaats van de standaardgarantie een lineaire garantie beginnend bij 97% en zakkend naar 82% over 25 jaar. Dat betekent dat als u paneel na 10 jaar nog maar 82,1% rendement oplevert u een vergoeding van SolarClarity krijgt of een nieuw paneel. Bij standaard vermogensgarantie heeft u die regeling helaas niet.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen