27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

Er worden in Nederland steeds meer DMEGC zonnepanelen geïnstalleerd. Dit heeft voor een deel te maken met de voorradigheid van deze panelen bij groothandels, en de gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

De DMEGC Solar Division maakt deel uit van DMEGC Magnetics Group, dat meer dan 19.000 mensen in dienst heeft en een jaarlijkse omzet realiseert van meer dan $ 500 miljoen. Opgericht in september 2009, heeft de nieuwe zonnepaneeldivisie de nieuwste technologieën en state- of-the - art fabrieken voor de productie van blokken en staven, zonnecellen en modules in zeven strategisch geplaatste locaties in China.

De huidige productiecapaciteit bestaat uit:

Polysilicon capaciteit : 6.000 MTA ( initiële investeringen op gang)

Wafer capaciteit: 300 MW +

Zonnecel capaciteit : 1 GW

Modules capaciteit: 300 MW

DMEGC zonnepanelen is met deze getallen een van de grotere producenten van zonnepanelen in China. Het bedrijf heeft waarschijnlijk ook daarom een strategische partnership met SolarEdge in de wacht gesleept, voor de productie van de DM M157-60BS Smart Series – een optimizer geïntegreerd paneel.

De vermogensgarantie van DMEGC zonnepanelne biedt een getrapte garantie beginnend bij 90% na tien jaar en zakkend naar 80% over 25 jaar. De productgarantie is 10 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen