24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

DMEGC 330WP Mono Full Black

Dit DMEGC paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het maakt gebruik van Half Cut Design waardoor het rendement hoger ligt dan een standaard zonnepaneel. 

Het is daarnaast ook zeer geschikt voor schuine daken, aangezien het een full black paneel is.

Deze mono-kristallijne panelen bestaan tegenwoordig in 4 uitvoeringen: DM320G1-60HBB; DM325G1-60HBB; DM330G1-60HBB en de DM335G1-60HBB. De rasterlijnen van deze zwarte panelen zijn evenredig gekleurd en de smalle vlakken zijn van gelijke grootte. Het paneel is geschikt voor een serieel én parallel geschakelde installatie.

 

Het maakt gebruik van half cut technologie. In dit paneel zitten 120 zonnecellen in plaats van de gewoonlijke 60 cellen, waardoor er een hogere opbrengst is, langere levensduur, minder snelle degradatie én het opbrengstverlies door schaduw is lager. De afmetingen van de panelen zijn 1684 * 1002 * 35 mm. De panelen wegen 18.8 kilo. De voorplaat is van gehard glas en zeer transparant. De IP waarde van de junction box van DMEGC's is 68. De productgarantie is 12 jaar.