27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

DMEGC 360WP Mono Full Black Half Cell

Dit DMEGC paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het maakt gebruik van Half Cut Design waardoor het rendement hoger ligt dan een standaard zonnepaneel.

Het is perfect voor schuine daken, aangezien het zwarte rasterlijnen en randen heeft.

Deze mono-kristallijne halve cel panelen bestaan in 3 uitvoeringen: DM350M6-60HBB; DM355M6-60HBB en de DM360M6-60HBB. De rasterlijnen en de randen van deze zwarte zijn ook zwart. Dit oogt mooi op schuine daken. Het paneel is geschikt voor een serieel én parallel geschakelde installatie.

 

De DMEGC maakt gebruik van half cut technologie. In dit paneel zitten 120 zonnecellen in plaats van de gewoonlijke 60 cellen, waardoor er een hogere opbrengst is, langere levensduur, minder snelle degradatie én het opbrengstverlies door schaduw is lager. De afmetingen van de panelen zijn 1776 * 1052 * 35 mm. De panelen wegen 21.1 kilo. De voorplaat is van gehard glas en zeer transparant. De IP waarde van de junction box van DMEGC's is 68. De productgarantie is 12 jaar.