27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

DMEGC 330WP Mono Half Cel

Dit DMEGC paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het maakt gebruik van Half Cut Design waardoor het rendement hoger ligt dan een standaard zonnepaneel.

Het is zeer geschikt voor platte daken, aangezien het zilveren rasterlijnen en randen heeft.

Deze mono-kristallijne halve cel panelen bestaan in 3 uitvoeringen: DMH360M6C-120SW; DMH365M6C-120SW en de DMH370M6C-120SW. De rasterlijnen van deze zwart-cellige panelen zijn zilver, en de randen ook. Het paneel is geschikt voor een serieel én parallel geschakelde installatie.

 

Het maakt gebruik van half cut technologie. In dit paneel zitten 120 zonnecellen in plaats van de gewoonlijke 60 cellen, waardoor er een hogere opbrengst is, langere levensduur, minder snelle degradatie én het opbrengstverlies door schaduw is lager. De afmetingen van de panelen zijn 1776 * 1052 * 35 mm. De panelen wegen 21.1 kilo. De voorplaat is van gehard glas en zeer transparant. De IP waarde van de junction box van DMEGC's is 68. De productgarantie is 12 jaar.