27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Enphase Solar Station

De Enphase Solar Station is een doe-het-zelf installatie voor zonne-energie, eenvoudig aan te sluiten door de stekker in het stopcontact te steken. De SolarStation is ideaal voor huurders die niet een vaste woonplek hebben of mensen met een stacaravan.

De Enphase SolarStation zou u voor langere tijd op een plek kunnen laten liggen, maar u zou hem ook mee kunnen nemen als u ergens tijdelijk heen gaat. Verder ligt hij net zo goed op een plat dak als op het gazon. Het is mogelijk meerdere Solar Stations op te stellen en daarmee grotere besparingen te realiseren.

Enphase SolarStation behuizingen zijn volledig zwart met daarin een mooi zwart paneel. Wanneer de geschikte opstelplek gevonden is, moet het paneel worden opgetild en komt deze op een standaard te rusten onder een hoek van ongeveer 20°.

Een Enphase SolarStation levert maar liefst 520 Wp. Het bestaat uit twee zonnepanelen van 260 Wp per stuk uitgerust met twee Enphase micro-omvormer. De afmetingen van de SunStation zijn 1190 mm * 1780 mm * 130 mm en het product weegt maar 63 kg.

Dit is een nieuw product en de prijzen ervan zijn nog aan de hoge kant. Deze zullen in de komende jaren waarschijnlijk wat dalen en interessanter worden voor consumenten.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen