28 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Exasun

Exasun komt net als Sanko van de Hollandse bodem. Het is een 10-koppige onderneming gevestigd in Rijswijk met een eigen fabriek.

 

exasunExasun werd pas in 2012 opgericht maar had wel al een voorgeschiedenis in PV als LineSolar, een specialist in de CPV techniek, wat gebruikt wordt voor zonneparken. Exasun is een echte high-tech bedrijf waarvan de werknemers allemaal een hoopopgeleide, technische achtergrond hebben. Het bedrijf voert maar één product en dat is de Mono MWT, oftewel de Black Glass. De huidige productiecapaciteit ligt nu op maximaal 15 MW p. jaar, maar deze zal bij de verhuizing naar een nieuwe locatie worden uitgebreid. Het bedrijf is volledig met private middelen gefinancierd en heeft een gezonde balans. Voor de ontwikkeling van de Glass ontving Exasun meerdere R & D subsidies van het Rijk.

Op een Exasun paneel zit maar liefst 30 jaar productgarantie en vermogensgarantie. Na 30 jaar zou het paneel minimaal nog 85% vermogen moeten opleveren. Dit is dus de meest trouwbare paneel wat u kunt krijgen, en van de monokristallijne techniek ook bij uitstek het mooist.

 
Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen