23 Oktober, 2017

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunne filmtechniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Portabele panelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnet MPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

De Full Black is een zeer aantrekkelijke middenklasse paneel. Er komen steeds zwaardere zwarte panelen op de markt, maar bij dit paneel is de verhouding tussen prijs en opbrengst precies goed.

De Full Black  loopt van 265 tot 270 Wp en staat uitstekend op donkere dakpannen. Deze panelen lijken erg op de JA Solar Full Black’s, met een dun aluminium rasterlijntje door het midden.

De cellen van deze Suntech zijn 6 inch. De panelen zijn relatief slank: 1640 * 992 * 35 mm. Ze wegen ook maar 18.2 kilo per stuk. Het frame is van een geanodiseerd aluminium legering. De 3,2 mm glas van de voorplaat is gehard. De junction box is maar liefst IP67.

Suntech panelen worden gestaafd aan strenge kwaliteitscontroles op basis van de hoogste internationale standaarden: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 en ISO17025: 2005. Suntech laat regelmatig controles uitvoeren van het productieproces door onafhankelijk, internationaal erkende instituten en bedrijfen. Natuurlijk zijn de panelen ook getest op prestaties onder barre omstandigheden, zoals zoute mist, corrosie door ammoniak en zandverstuivingen.

Wat de Suntech echter bijzonder maakt ten opzichte van andere panelen, is dat hij is toegerust met vier busbars. Dit zorgt voor een enorme vermindering van elektrode weerstand en een hogere productie in het paneel.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen