23 Oktober, 2017

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunne filmtechniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Portabele panelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnet BeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

De STPS series is Suntech’s hoogrendementspaneel. Geen echte krachtpatser; ook niet echt goedkoop - maar wel betrouwbaar en sterk. Het is daarmee een echte middenklasse paneel.

De Gemini  loopt van 270 tot 275 Wp. Dit paneel is het meest geschikt voor op het platte dak. De aluminium rand maakt hem namelijk niet erg aantrekkelijk voor het oog. Deze panelen lijken erg op de JA Solar Percium’s, maar leveren dus 10 Wp per paneel minder op.

De cellen van deze Suntech zijn 6 inch. De panelen zijn relatief slank: 1640 * 992 * 35 mm. Ze wegen ook maar 18.2 kilo per stuk. Het frame is van een geanodiseerd aluminium legering. De 3,2 mm glas van de voorplaat is gehard. De junction box is maar liefst IP67.

Suntech panelen worden gestaafd aan strenge kwaliteitscontroles op basis van de hoogste internationale standaarden: ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 en ISO17025: 2005. Suntech laat regelmatig controles uitvoeren van het productieproces door onafhankelijk, internationaal erkende instituten en bedrijfen. Natuurlijk zijn de panelen ook getest op prestaties onder barre omstandigheden, zoals zoute mist, corrosie door ammoniak en zandverstuivingen.

Wat de Suntech echter bijzonder maakt ten opzichte van andere panelen, is dat hij is toegerust met vier busbars. Dit zorgt voor een enorme vermindering van elektrode weerstand en een hogere productie in het paneel.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen