24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Groupe Solution Energie is ook een grote speler in IBPV. Het Franse bedrijf heeft met de GSE Integration Kit modules ontwikkeld die zo haarfijn op elkaar aansluiten dat er geen bijzondere onderbedekking nodig is om het dak tegen vocht te beschermen. Het systeem wordt zo bovenop het dak gemonteerd, direct op het beschot.

Alleen aan de randen van de installatie moet een extra vochtbeschermingslaag worden ingebouwd. Deze bestaat uit drie afzonderlijke lagen, waarvan de eerste gewoon in het dakbeschot geboord wordt. De volgende is een vochtresistente isolatiemateriaal dat over dit metalen frame heen wordt gelegd. Als laatste is er een platen afwerking die grotendeels onder de pannen voor het oog verscholen blijft.

De installatietijd gaat ook erg hard. Veel langer dan bij een normale installatie doen ze er met GSE niet over. In dat opzicht lijkt dit eenvoudige systeem erg op Clickfit. Dit product is erg dynamisch: het past zich gemakkelijk aan de situatie aan en is breed toepasbaar. Het is bijvoorbeeld in 6 verschillende maten verkrijgbaar, maar helaas nog niet voor CIS panelen. Op het systeem zit 10 jaar garantie. Het is gemaakt uit sterke materialen, namelijk speciaal kunststof voor de profielen, aluminium en rvs. Wanneer het tijd wordt om het systeem te vervangen, is deze 100% recyclebaar. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen