27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Huawei omvormers

Huawei is een vaste klant in de best geteste lijst van Photon. In 2014 stond het al op de 5de plek uit 142 geteste omvormers. Door sommigen wordt Huawei getipt als de nieuwe #1 string-omvormer.

Het Chinese Huawei is een multinational en de grootste telecommunicatie bedrijf ter wereld. Het bedrijf bestaat al sinds 1987 en heeft 140.000 mensen in dienst. 46% van de werknemers in het bedrijf houden zich uitsluitend bezig met R & D. Huawei’s 21 R & D labs zijn gevestigd in China, de VS, Canada, Pakistan, India, Rusland, Turkije en een aantal EU landen. Het bedrijf investeerde in 2013 € 5 miljard in R & D en maakte in 2010 een winst van € 3.2 miljard. Huawei’s producten en diensten worden gebruikt in 140 landen en in 45 van de 50 grootste telecomnetwerken. Sinds een aantal jaar begeeft het bedrijf zich nu in de zonnepanelenbranche.

De Huawei omvormers zijn zware omvormers die niet of nauwelijks voor kleinere installaties ingezet kunnen worden. De lichtste is de 8 K en levert 8000 W. De serie loopt door tot 23 K, oftewel 23000 W. Dit betekent dat u minstens een installatie nodig hebt van 8000 Wp voordat u aan Huawei omvormers moet gaan denken. Dat maakt deze omvormer eigenlijk alleen geschikt voor installaties op grote schuren. Mocht uw installatie dit formaat aan gaan nemen, dan is het het overwegen waard de Huawei omvormers te plaatsen. Met een gemiddelde efficiency van boven 98,9% is het namelijk een van de best presterende omvormers op de markt. 

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen