24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Jinko Solar

Jinko Solar

Jinko is een weinig inspirerend paneelmerk maar wel een grote speler in het veld. In Nederland is Jinko vooral bekend van de smartmodules, waarbij P300’s geïntegreerd zijn in het paneel.

Jinko Solar distribueert en verkoopt zijn oplossingen en diensten aan internationale nutsbedrijven, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen en regio's. Het bedrijf heeft een verticaal duurzame productwaardeketen opgebouwd, met een geïntegreerde jaarlijkse capaciteit van 3 GW voor silicium ingots en wafertjes, 2,5 GW voor zonnecellen, en 4,3 GW voor zonnepanelen. JinkoSolar verkoopt ook elektriciteit in China, en had met ingang van 31 december 2015 ongeveer 1,006.6 MW aan zonne-energie projecten aangesloten op het net.

Jinko heeft meer dan 15.000 werknemers in de 5 fabrieken in Jiangxi en Zhejiang provincies, China, Maleisië, Portugal en Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft 12 wereldwijde verkoopkantoren in China, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië, Saoedi-Arabië, Egypte, Marokko, Ghana, Brazilië, Costa Rica en Mexico en 11 overzeese vestigingen in Duitsland, Italië, Zwitserland, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Singapore, Japan, India, Zuid-Afrika en Chili.

De garanties op Jinko panelen zijn gemiddeld. Er is 10 jaar productgarantie. Na 12 jaar moet het paneel nog 90% van het oorspronkelijke vermogen leveren en na 25 jaar rond de 80,7%.

De reden dat wij Jinko in het assortiment hebben opgenomen heeft te maken met de nieuwe MX series.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen