27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

K2 Dome Sytem zonnepanelen

K2 Dome System zonnepanelen is een altarnatief voor FlatFix Fusion is bijvoorbeeld het Duitse K2. K2 biedt deugdelijke oplossingen voor vrijwel alle daksoorten. Zowel portrait als oost-west opstellingen zijn gewoon mogelijk.

K2 dome system zonnepanelen maken gebruik van speedrails en crossrails. Deze kunnen op allerlei dakbedekken vastgemaakt worden en hebben hierdoor niet behoefte aan veel ballast. Volgens het bedrijf is het mogelijk de panelen wat dichter op elkaar te monteren. Door de geringere schaduwafstand die daardoor benodigd is, kunnen er meer panelen geplaatst worden dan met traditionele systemen. De materialen waarvan K2 dome system zonnepanelen gemaakt worden, zijn van hoogwaardige aluminiumleringen. Ze zijn daardoor bestand tegen corrosie. K2 systemen worden onderworpen aan veel testen, onder andere in windtunnels. De panelen worden voorzien van winddeflectors die een belangrijk deel van de wind tegenhouden.