06 Augustus, 2020
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

LG zonnepanelen

LG zonnepanelen zijn het antwoord op de vraag om een combinatie van esthetiek en kwaliteit.

LG zonnepanelenHet Koreaanse bedrijf erachter kent u misschien wel van mobiele telefoons, televisies, koelkasten en andere consumentenelektronica. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Het bedrijf bestaat al sinds 1947 en test al vanaf 1985 zonnepanelen. Vanaf 1995 worden de panelen al voor industriële doeleinden aangeboden. In 2010 begon het bedrijf op grote schaal PV-panelen te produceren.

Het flaggeschipproduct is de MonoX NeON. Dit paneel moet het hoofd gaan bieden aan bijvoorbeeld de Perciums en de BENQ SolarForte’s. In het fiscale jaar 2012 behaalde LG zonnepanelen een omzet van € 36,72 miljard. Met 87.000 werknemers verspreidt over 113 bedrijven is het bedrijf waarschijnlijk het meest stabiel van alle zonnepaneelfabrikanten. De mondiale gigant is tevens een van de hoogst onderscheiden paneelfabrikanten die er zijn. Het paneel heeft de strategische pijlen gericht op de hogere segmenten van de panelenmarkt. Voor LG zonnepanelen betaalt u altijd meer, maar u krijgt er ook veel voor terug.

Echter, op één front doen LG zonnepanelen weinig extra’s, een front waarop u misschien wel wat meer had verwacht. De standaard lineaire garantie begint bij 97% en zakt naar 80.2% over 25 jaar. Dat is vrijwel hetzelfde als bijvoorbeeld de eenvoudige panelen van SolarClarity.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen