24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

LG zonnepanelen

LG zonnepanelen zijn het antwoord op de vraag om een combinatie van esthetiek en kwaliteit.LG zonnepanelen zijn het antwoord op de vraag om een combinatie van esthetiek en kwaliteit. Dit is een van onze premium panelen. Het zijn duurdere panelen waar meer garantie en een bekende naam tegenover staan.

LG zonnepanelenHet Koreaanse bedrijf erachter kent u misschien wel van mobiele telefoons, televisies, koelkasten en andere consumentenelektronica. En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Het bedrijf bestaat al sinds 1947 en test al vanaf 1985 zonnepanelen. Vanaf 1995 worden de panelen al voor industriële doeleinden aangeboden. In 2010 begon het bedrijf op grote schaal PV-panelen te produceren.

Het flaggeschipproduct is de MonoX NeON. Dit paneel moet het hoofd gaan bieden aan bijvoorbeeld de Perciums en de BENQ SolarForte’s. In het fiscale jaar 2019 behaalde LG zonnepanelen een omzet van € 44,64 miljard. Met 83.000 werknemers verspreidt over 128 bedrijven is het bedrijf waarschijnlijk het meest stabiel van alle zonnepaneelfabrikanten. De mondiale gigant is tevens een van de hoogst onderscheiden paneelfabrikanten die er zijn. Het paneel heeft de strategische pijlen gericht op de hogere segmenten van de panelenmarkt. Voor LG zonnepanelen betaalt u altijd meer, maar u krijgt er ook veel voor terug.

Op het gebied van garantie kan u meer verwachten dan bij de meeste merken. De productgarantie is 25 jaar. De vermogensgarantie, lineaire garantie, zakt naar 90.08% over 25 jaar. Dat is 10% meer dan bij de meeste andere merken.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen