27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Denim zonnepaneel

Het huisassortiment van Solarclarity werd een poosje geleden uitgebreid met een monokristallijn paneel. Sindsdien is de vraag hiernaar flink gestegen gezien de goede prijs-opbrensgt-esthetiek verhouding. De nieuwe varianten kunnen meekomen met de goede middenmoot van de zonnepanelenmarkt, maar bijvoorbeeld een LG320 Wp, steekt ze flink de loef.

Er zijn 3 uitvoeringen van dit paneel: SC R | M290; SC R | M295; SC R | M300; SC R | M305. Niet al de mono’s zijn volledig zwart. De rasterlijnen in het paneel vallen nauwelijks op. Voor platte daken is er ook de variant met een witte backsheet.

De 60 cellen in het paneel zijn 156 * 156 mm; de gebruikelijke 6 inch. De panelen meten 1650 * 992 * 40 mm en zijn dus standaardformaat. De SC R panelen wegen 18.7 kilo. De voorplaat is van zeer transparant glas. De IP waarde van de junction box van de Denim’s is 67. Het paneel beschikt over drie bypass diodes.

De Denim’s, als huismerk van een leverancier, zouden per definitie goedkoper moeten zijn dan A-merken. Helaas gaat dat voor de Denim’s niet op. Bij BenQ Green Triplex’ ben je goedkoper uit en heb je een hoger vermogen. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen

Denim zonnepanelen