27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Dit LG paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het is een geschikt paneel voor platte daken vanwege de zilveren rasterlijnen en randen. Het heeft een bovengemiddeld vermogen. Daarnaast is de product en vermogensgarantie buitengewoon.

Deze mono-kristallijne panelen bestaan tegenwoordig in 3 uitvoeringen: LG350N1C-N5; LG355N1C-N5 en de LG360N1C-N5. Alles aan het paneel is zwart, behalve het achtervlak. Het witte achtervlak is een technische noodzakelijkheid, omdat het paneel anders zijn warmte niet kwijt kan. Toch zal een strak gemonteerde NeON systeem er erg goed uitzien. Een paar jaar terug kwam voor de liefhebber ook de LG300N1K-G4 Full Black op de markt; deze was wel geheel zwart. Deze is nu aan het uitlopen en wordt vervangen door de LG320N1C-A5 NeON

Deze LG’s hebben 60 zonnecellen. Net als de Black zijn de NeONs 1686 * 1016 * 40 mm. Ondanks het hogere vermogen wegen deze panelen ook maar 17 kilo. Het frame is van geanodiseerd aluminium. Doordat er verwacht wordt dat de panelen flink kunnen opwarmen bij een hoge instraling, is het glas bestand tegen hoge hitte. Door het gebruik van de krachtige NeON worden de kosten voor de klant lager: voor hetzelfde rendement zijn minder panelen nodig. De IP waarde van de junction box van DMEGC's is 68.

Dat LG met zo’n sterk product heeft kunnen komen heeft het grotendeels te danken aan zijn ver ontwikkelde R & D afdeling. Geheel interdisciplinair hebben ze uit de in de halfgeleiderindustrie opgedane kennis gedestilleerd dat een vlakker celoppervlak de efficiency van een paneel doet groeien tot boven de 21%. Dit heeft te maken met het invallen van licht en hoe het paneel deze het langst vast kan houden. Bij normale panelen wordt het licht alleen aan één kant van de cel ontvangen, maar in de monocellen van LG dringt het licht ook tot achter de cel door. Als u het geld dus kunt missen, en u stoort u niet aan het witte achtervlak, zou u best eens de NeONs kunnen overwegen.

LG zonnepanelen 320 Wp

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen