24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

München Solar 360WP

Dit München Solar paneel is uiterst geschikt voor zowel een serieel als een parallel geschakeld systeem. Het maakt gebruik van Half Cut Technologie en levert dus meer op dan een standaard paneel. Het is een geschikt voor platte daken vanwege de zilveren rasterlijnen en randen.

Deze mono-kristallijne panelen heten officieel MSMD360AS-60. De rasterlijnen van deze zwarte panelen zijn zilver gekleurd en de vlakken zijn van gelijke grootte.

De randen van het paneel zijn ook zilver. Het paneel is geschikt voor een serieel én parallel geschakelde installatie.

 

In dit paneel zitten 120 zonnecellen in plaats van de gewoonlijke 60 cellen, waardoor er een hogere opbrengst is, langere levensduur en minder snelle degradatie. Het opbrengstverlies door schaduw is ook lager.

De afmetingen van de panelen zijn 1755 * 1038 * 40 mm. De panelen wegen 20 kilo. De voorplaat is van gehard glas en zeer transparant. De IP waarde van de junction box van deze München Solar panelen is 68. De productgarantie is 15 jaar.