24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

München Solar

München Solar is een Duits merk dat geproduceerd wordt in China. Ze staan bekend als een merk dat degelijke panelen voor een redelijke prijs aanbiedt. Wij verkopen al sinds 2018 panelen van dit merk en zijn zeer tevreden over de producten.

München Solar onderscheidt zich als goed basis paneel door een mooi vermogen te leveren voor een redelijke prijs. München Solar is vertegenwoordigd in Europa, Noord en Zuid-Amerika, Australië en Azië, waar met een grondige kennis van de lokale markten ondersteuning wordt geboden vanuit het Duitse hoofdkwartier.

 

München Solar biedt voor de vermogensgarantie van de zonnepanelen een lineaire garantie van 80% van het oorspronkelijke rendement na 25 jaar. De productgarantie is 15 jaar voor de panelen.

 

Wij betrekken München Solar van de importeur voor Nederland die net als wij gevestigd is op het industrie terrein in Mijdrecht. Dit voelt vertrouwd en we hebben altijd goede toegang tot de voorraad.

 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen