27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

NEP micro-omvormers

NEP micro-mvormers (Northern Electric & Power Co. Ltd) doet voornamelijk zaken in Japan, maar heeft sinds kort Europese ambities. Het is een producent van micro-omvormers. Niet Enphase, niet APS, maar NEP is de enige gecertificeerde micro-omvormer leverancier voor de Japanse markt. Als land heeft Japan op gebied van high-tech toch wel wat in te brengen, dus dat zegt wel iets.

NEP werd opgericht in 2009 maar begon al in 2006 met R & D. De core business was eerst string -omvormers, maar later hebben ze ook micro-omvormers aan het assortiment toegevoegd. 80% van NEP’s inkomsten komt uit de Japanse markt. NEP’s kracht is engineering en design. NEP heeft de mogelijkheid om klanten producten van topkwaliteit te bieden en dat is de reden dat het bedrijf veel belangrijke klanten kent, waaronder Mitsubish, ET Solar en Panasonic. De reden dat wij NEP in het assortiment hebben opgenomen heeft te maken met de goede betaalbaarheid, de uitstekende reputatie en de hoge productie van de micro-omvormers van dit merk.

NEP micro-omvormers zijn er in 2 verschillende maten: De BDM-250 of de BDM-300X2. In principe wordt alleen de BDM-300X2 gebruikt, voor twee panelen, maar als u een ongelijk aantal panelen hebt, dan neemt u er een BDM-250 bij. Het is mogelijk NEP micro-omvormers aan te sluiten op wat voor paneel dan ook. NEP micro-omvormers hebben een efficiency van meer dan 99,5%.  De kastjes zijn IP67 getest, dus ze kunnen tegen dezelfde beproevingen als de junction boxen op het paneel.

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen