27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Omnik omvormers

Omniks omvormers zijn budget omvormers zonder poespas. In Nederland een echte hardloper.

De Duits-Chinese onderneming houdt zich naar eigen zeggen ook veel bezig met R & D. Het onderhoud bijvoorbeeld banden met hoog aangeschreven academische instituten en universiteiten ter testing en verbetering van hun producten. Het brein-gedeelte van het bedrijf is in Duitsland gevestigd en er werken voornamelijk hoogopgeleide ingenieurs en wetenschappers. De productie vindt in China plaats.
Omnik Omvormer

Omnik omvormers hebben zich ook toegelegd op de productie van monitoring-apparatuur, hybride omvormers en micro-omvormers. De omvormerzwaartes lopen van 1000 W tot 5000 W, maar er zijn ook 3-fase omvormers. Standaard garantie op Omnik omvormers van loopt van 5 jaar tot 25 jaar. Omnik omvormers zijn gewoon uit te lezen met een tablet of smartphone. Omniks zijn IP65 getest, waardoor ze dus ook gemakkelijk buiten gehangen kunnen worden. In 2012 werden de Omniks door het prestigieuze Photon uitgeroepen tot de best presterende omvormers ter wereld in de categorie tot 3000 W.

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen