27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Deze schitterende 72-cels smarmodule is aantrekkelijk voor het oog en levert toch een hoog vermogen. In dat opzicht doet de Phono een beetje denken aan de Anjitek panelen van 345 Wp. Phono's leveren minder op, maar zijn wel makkelijker verkrijgbaar.

Er zijn drie varianten van deze panelen: De PS315MBBSE-20/U, De PS320MBBSE--20/U, De PS325MBBSE-20/U. Alle drie de panelen zijn volledig zwart, met uitzondering van witte rasterlijnen dat het paneel opdelen in mooie, rechte vlakken van gelijke grootte. Dit paneel is ideaal voor een schuin dak.

De afmetingen zijn 1956 * 992 * 45 mm. Ze zijn dus iets dikker dan normale zonnepanelen. Phono Solar’s wegen 24 klio. In het paneel is al een optimizer van SolarEdge geïntegreerd. Dit levert tot 25% extra opbrengst op onder normale omstandigheden.

Dit is een van de weinige panelen die hoog scoort op de vlakken esthetiek en vermogen. Het is ook een ontzettend goedkoop paneel. Het kan bijna niet op. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen