24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Hanwha Q CELLS Co, Ltd (NASDAQ: HQCL) is één van 's werelds grootste en meest erkende fotovoltaïsche fabrikanten om zijn hoge kwaliteit, high-efficiency zonnecellen en modules. Ze maken ook complete systemen voor private en dakconstructies, industriële en commerciële dakconstructies en tot sleutelklare zonne-energiecentrales. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul, Zuid-Korea (Global Executive HQ) en Thalheim, Duitsland (Technologie & Innovatie HQ). Met zijn diverse internationale productie-installaties in Zuid-Korea, Maleisië en China, is Hanwha Q CELLS in een unieke positie en flexibel genoeg om alle delen van de wereldmarkten te pakken. Hanwha Q CELLS biedt het volledige spectrum van fotovoltaïsche producten. Door zijn groeiende wereldwijde zakelijke netwerk verspreid over Europa, Noord-Amerika, Azië, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten, biedt het bedrijf een uitstekende service en lange termijn partnership aan haar klanten in de nutsbedrijven, commerciële bedrijven, overheid en residentiële markten. Hanwha Q CELLS is sinds 21012 het vlaggenschip van de onderneming Hanwha Group - opgericht in 1952, een Fortune Global 500-onderneming en een Top 10 onderneming in Zuid-Korea. Tot de groep behoren 56 Zuid-Koreaanse en 190 internationale dochtermaatschappijen uit de drie kernactiviteiten Productie en bouwwezen, Financiën en Diensten en vrije tijd. Door deze sterke en permanente gesloten alliantie zijn ze niet alleen technologisch, maar ook financieel uitstekend opgesteld voor de toekomst.

Hanwa is de grootste fotovoltaïsche fabrikant van zonnemodules, zonnecellen en fv-systemen van Europa. Q CELLS overtuigd met toonaangevende technologie, financiële bescherming en een wereldwijd netwerk - voor een veilige energietoevoer. Hanwa biedt gegarandeerde kwaliteit met een uitstekende lage moduledegradatie. Hanwa is de eerste fabrikant van zonnemodules die succesvol deelneemt aan het Quality Tested programma van het Duitse, onafhankelijke certificeringsinstituut VDE. Voor de eerste keer zijn zijn daarbij herhaalde controles voorgeschreven. Hanwa beschikt over een eigen VDE-gecertificeerd testlaboratorium. Het test de zonnepanelen onder de meest extreme weersomstandigheden. 

Q-cells gaan uit van vier kwaliteitstrappen: 

Trap 1 - Opbrengstzekerheid

Sinds 2011 bestaat de Q CELLS opbrengstzekerheid als garantie voor de betrouwbaarheid van de producten. Het combineert de gegarandeerde PID-resistentie, Anti LID Technology, de bescherming tegen hot-spots en de beveiliging tegen vervalsing van producten van het bedrijf. 

Trap 2 - Eenmalige Certificeringstests

De tweede trap omvat de internationale tests voor de eerste certificering, bijv. conform IEC, CSA/UL, MCS, JET, en Kemco. Deze garanderen de elektrische zekerheid van de modules en de zekerheid van hun constructie conform de internationale standaards.

Trap 3 - VDE qualuty Tested

Het "VDE Quality Tested"-programma breidt de tests uit voor de eerste certificering. Bijkomend garanderen herhaalde kwartaaltests op elk moment een continue kwaliteit- en productzekerheid. 

Trap 4 - Q CELLS Kwaliteitsprogramma

Q CELLS' intern kwaliteitsprogramma verzekert dat alle producten dagelijks voldoen aan de hoge vereisten van ons bedrijf. 

 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen