27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Q.Peak BLK-G4.1

De Q.Peak is 60-cels en heeft een maximale opbrengst van 295 Wp. De efficiëntie is daarmee ongeveer 18%. Er bestaat kans op een positieve tolerantie ter hoogte van 5%.

De nieuwe hogerendementsmodule Q.Peak BLK-G4.1 met monokristallijne Q.antuam celtechnologie, is de perfecte combinatie van kracht en esthetiek voor uw private dakconstructie. Deze behaalt een uitstekende prestatie onder alle omstandigheden – zowel bij lage straling in de winter, alsook op hete zomerdagen.

Dit paneel biedt hoge zekerheid door ammoniak resistente aansluitdoos en robuuste stekker. Er is uitstekende stabiliteit, want het paneel is getest voor windlasten tot max. 4.000 Pa en sneeuwlasten tot max 5.400 Pa. Ten opzichte van 2016 heeft dit paneel 10% gereduceerde logistieke kosten opslagkosten tegenover de G3-generatie. Het geoptimaliseerde design is maar 32 mm frame hoogte. Voor de installateur is het daarmee eenvoudig te monteren. Het weegt ook maar 18,8 kg.

Ook dit paneel maakt gebruik van q.antum celtechnologie. Er is zo meer opbrengst door lage stroom-productiekosten. Q.antum verbindt de beste eigenschappen van alle bekende celtechnologieën en behaalt zo hoge prestatiewaarden onder reële omstandigheden tegen lage stroomproductiekosten. Met Q.antum haalt u daarmee meer opbrengst, meer profijt en meer resultaat. Uiteindelijk telt slechts één ding: hoeveel stroom produceert uw Pv-installatie in het totaal gedurende de volledig dag- en jaarverloop – en tegen welke kosten. Q-antum optimaliseert de tot volle ontwikkeling gekomen en kostenefficiëntie kristallijne siliciumtechnologie om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. De combinatie van hoge efficiëntie, hoge prestatieklassen en maximale opbrengsten tegen optimale condities garandeert u een rendabele werking met de zon.

Met Q.antum haalt u daarom hogere prestatieklassen. Dat wil zeggen meer prestatie per oppervlak en zodoende hogere opbrengsten bij lagere BOS-kosten. Een beter tempereatuutcoëfficient natuurlijk ook. Zelfs op hete dagen produceren Q Cells zonnemodules betrouwbare opbrengsten en verliezen minder efficiëntie dan standaard zonnemodules. Daarnaast komen ook de zwaklichtverhoudingen. Hoge opbrengsten bij lage stralingsintensiteit bijv. tijdens zonsop- en zonsondergang en bij bewolking, maar ook in de herfst en winter als de zon vlak boven de horizon staat.

q.antum q cells