27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Q-cells q.plus BFR-G4.1

De Q.Plus BFR-G4.1 is de poly van Q Cells. Dit polykristallijne hogerendementsmodule is dankzij zijn innovatieve celtechnologie q.antum, de ideale oplossing voor alle toepassingen. Het wereldrecor-celdesign werd ontwikkeld om de uitstekende prestatie onder reële omstandigheden te behalen – zowel bij lage stralingsintensiteit, alsook op heldere hete zomerdagen.

Dit is een paneel met 60 cellen en heeft daarmee ook de gebruikelijke afmetingen van een zonnepaneel. De opbrengst is maximaal 285 Wp per paneel. De efficiëntie is dan 17,4%. Een maximale tolerantie voor dit paneel is 5%.

Dit soort Q Cells panelen produceren uitstekend, en niet alleen op papier. De Q.pro zonnemodule van de tweede generatie van Q Cells is bij de Photon Opbrengsttest in 2014 als polykristallijne module met de hoogste opbrengst over het jaar gebleken. Het paneel dat toen getest werd was de Q.Pro-G2 235 Wp en haalde 93,6% de hoogste performance en de beste specifieke opbrensgt van alle geteste polykristallijne zonnemodules. Zo heeft de Q Cells zonnemodule zich dankzij innovatie en kwaliteit onder reële omstandigheden duidelijk van de concurrentie afgezet.

Bovendien doet dit paneel het uitstekend bij weinig licht. Er ontstaat slechts geringe efficiëntieverlies bij zwakke zonnestralen. De investeringszekerheid is ook goed geborgd. Er is 12 jaar productgarantie en 25 jaar lineaire prestatiegarantie. Q Cells opbrengst zekerheid betekent geen prestatieverlies dankzij Anti PID en Anit LID Technology, Tra, Q en Hot-spot Protect. Optimale temperatuurverhoudingen worden bewerkstelligd met een goede temperatuurcoëfficiënt (Pmpp) van -039 %/K produceren Q Cells zonnemodules betrouwbare opbrengsten ook bij hoge temperaturen.