24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

ReneSola

ReneSola

ReneSola staat in Nederland bekend om zij betrouwbare zonnepanelen die zelfs meer produceren dan op de verpakking staat. Dat is een mooi visitekaartje, maar moet wel met een kleine kanttekening worden overgeleverd: de panelen van ReneSola zitten qua vermogen nog op het niveau van 2013/2014.

Het Chinese ReneSola werd opgericht in 2005, en maakte de beursgang naar de New York Stock Exchange in 2008 onder de naam ReneSola (NYSE: SOL). ReneSola is een allom geresecteerd internationale producent en leverancier van andere groene-energieproducten naast zonnepanelen. ReneSola blinkt op moment uit op gebied van energie-opslag oplossingen en energie-efficiënte verlichting.

Naast het produceren van zonnepanelen zit ReneSola ook in de omvormers en montagemateriaal. In Nederland worden deze niet veel geinstalleerd, maar uit de certificatieprocessen in andere landen valt op te maken dat ook dit degelijke producten zijn. Er is een kans dat deze binnenkort ook in Nederland zullen worden aangeboden.

De vermogensgarantie op ReneSola panelen is lineair, beginnend bij 97,5% na 1 jaar en zakkend naar 80,0% over 25 jaar. Dat betekent dat als uw paneel na 10 jaar nog maar 82,1% rendement oplevert, u een vergoeding van ReneSola krijgt of een nieuw paneel. De productgarantie is 10 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen