27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Samil

Deze Chinese omvormerfabrikant heeft het goed gedaan in de Photon, maar is door zijn grote populariteit in Nederland steeds moeilijker te verkrijgen.

SamilDe reden dat Samil naast Nederland ook in Engeland en Australië zo populair is, heeft te maken met de erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Photon onderscheidde deze omvormers in 2011 met een a-keurmerk, en naast de Omniks zijn Samils misschien wel de goedkoopste omvormers op de Nederlandse markt. Het bedrijf is echter niet puur een prijsvechter. Het besteed ook aandacht aan schone productiemethoden en ontving hiervoor in 2004 ISO 14000 en in 2008 ISO 9001 certificeringen voor de productiefaciliteiten in Suqian. Samil Power, zoals het bedrijf officieel heet, bestaat sinds 2008 en komt voort uit de Samil Groep, dat al in 1992 werd gesticht. Er werken 700 werknemers voor Samil. Het bedrijf heeft 9 dochterbedrijven verspreid over drie continenten en meer dan 200.000 omvormers geïnstalleerd in meer dan 20 landen. Samil heeft 2 R & D labs waar onderzoek wordt gedaan om de producten goedkoper te maken en efficiënter te laten werken.

De string-omvormers van Samil zijn standaard toegerust met wifi en eenvoudig te monitoren via V-iplant – Samil’s webmanagement systeem. Deze is van alle gemakken voor een zonnepaneleneigenaar voorzien: waarschuwingse-mail bij tegenvallende prestaties, opbrengstfeedback, grafieken en rapporten. Samil produceert naast string-omvormers ook micro-omvormers en omvormerplatformen voor zonneparken. Echter, de kracht van Samil zit voor nu in zijn volledige en betaalbare string-omvormers. 

Vergelijk SMA omvormers  Offerte LG zonnepanelen