24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Sanko Solar - Triplesol Zonnepanelen

Sanko Solar is een kleine Nederlandse onderneming gevestigd in Schoonebeek dichtbij Emmen. Naast een goed werkend product, levert Sanko met zijn combinatie van BIPV en Glass misschien wel de meest aantrekkelijke PV-product van dit moment.

sanko solarHet bedrijf heeft zich volledig toegelegd op CdTe panelen. Sanko Solar is echter één van de meest vooraanstaande ontwikkelaars op gebied van dunnefilm techniek en het zet zijn producten over verschillende landen in Europa af. De Sanko Solar producten zijn voor de meeste installateurs niet gemakkelijk aan te brengen. Het bedrijf is daarom zelf intensief betrokken bij de toepassing van hun panelen. Zo adviseren, ontwerpen en leveren ze systemen voor veranda’s, serres, overkappingen en carports.

Op een Sanko Solar paneel zit 10 jaar productgarantie op de platen. Het vermogen van de panelen is bijna hetzelfde als die van normale zonnepanelen. Na 10 jaar zou een CdTe van Sanko Solar nog op 90% moeten zitten van het oorspronkelijke vermogen en na 25 jaar op 80%. 

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen