24 Mei, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten MPP-trackerAansluiting op het lichtnetBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Het Duitse Schletter maakt montagesystemen voor de liefhebber. De grote verscheidenheid aan producten toont aan dat dit bedrijf een specialist is in de PV-markt. Alle Schletter montagesysteem producten zijn gemakkelijk op elkaar aan te sluiten.

Het Schletter systeem voor pannendaken houdt het midden tussen het Clickfit kliksysteem en het monteersysteem van Van der Valk. Het klikt namelijk wel, maar het heeft geen Clickfit haak. Een Schletter systeem wordt wel op het dak zelf vast gemaakt. Er kan echter ook bij Schletter gekozen worden voor een niet-klikbaar systeem. Deze lijkt wel in alles op Van der Valk, maar bij Schletter is de dikte van de rail die u erbij geleverd krijgt afhankelijk van het te dragen gewicht. Moeten er drie panelen gemonteerd worden, krijgt u de Eco 05, een dun frame zo dik als Clickfit. Bij het kopen van een groot systeem krijgt u een Profi05 profiel. Deze is net zo dik als Van der Valk. Daarnaast heeft Schletter voor allerlei daktypes verschillende toepasbare haken, zoals bijvoorbeeld de Mönch Nonne, speciaal voor Spaanse daken met hun afwijkende pannenmaten, of de Iso07, voor golfplaten. Het is dan ook niet geheel verbazingwekkend dat Schletter systemen ook horizontaal gemonteerd kunnen worden.

Zoals bij veel Duitse partijen in de zonnepanelenbranche kiest u niet voor Schletter omdat ze het zo leuk weten te brengen, dat ze goedkoop zijn of lange garanties bieden: u kiest voor Schletter omdat ze vakspecialisten zijn die hun producten begrijpen en voor elke situatie een oplossing hebben.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen