27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Siebert Solar

Siebert Solar is een specialist op gebied van LED displayschermen.

Het Duitse bedrijf is onderdeel van het veel grotere Siebert Industreelektronik GmbH, een specialist op gebied van displayschermen. Het bedrijf levert onder meer borden voor industrie, oem’s, arbeidsveiligheid en alternatieve energie. De borden kunnen op de omvormer van een systeem aangesloten worden d.m.v. een UTP-kabel.

De XC410 series, het frameloze kleinste formaat scherm van Siebert Solar (420 * 297 * 33 mm) heeft een representatief en helder ontwerp dat iets voor de muur uitsteekt waar het op gemonteerd is. Er staat informatie op over de actuele opbrengst, de totale opbrengst en de CO²-besparing. Er kan uit verschillende achtervlakken gekozen worden, bijvoorbeeld wolken, zonnepanelen of zonlicht. De XC420 heeft een aluminium behuizing en is iets groter, maar lijkt voor de rest erg op XC410. Het is wel mogelijk bij de XC420 te kiezen uit de kleur rood voor de LED cijfers.

Vanaf de XC440 krijgt u borden in verschillende uitvoeringen. De Linea, de Galerie en de Quadro. De Linea liggen horizontaal, de Galeria staan verticaal en de Quadro zijn vierkant. In de display is er ruimte voor meer cijfertjes en het systeem is naast ethernet ook met Bluetooth bedienbaar. Het formaat is met 800 * 450 * 62 mm ook groter dan de XC420 en XC410. De XC460  en XC470 zijn standaard horizontaal. Dit zijn met 800 * 500 * 70 mm en 1000 * 800 * 70 mm de grootste borden die voor binnen gemaakt worden.