27 Juni, 2022
Triplesol

 

 
 
 

Zonnepanelen
Merken zonnepanelen Dunnefilm techniek Glass Afwijkende maten Gekleurde panelen Meeneembare zonnepanelen Zonneceldakpannen
Omvormer Montagemateriaal Pakketten Aansluiting op het lichtnetMPP-trackerBeschaduwingMonitoring Energie-opslag
Vraag gesprek aan

Solar Frontier

Solar Frontier is de grootste en snelst groeiende fabrikant van CIS zonnepanelen. Het bedrijf is van de CIS fabrikanten ook het meest milieubewust. Als Triplesol de keus heeft tussen het installeren van TSMC panelen of Solar Frontier's, kiezen we voor Solar Frontier.

Solar Frontier

Solar Frontier is niet een op zichzelf staand bedrijf maar een dochteronderneming van Shell. Dit wekt vertrouwen bij mensen die twijfelen aan de robuustheid van het bedrijf ten overstaan van de lange garantietermijnen. Solar Frontier bestaat al sinds de jaren 70 en was één van de belangrijkste spelers bij het ontwikkelen van techniek dat nu gemeengoed geworden is. Het bedrijf is dankzij de vele ervaring in de sector een voorloper geworden op gebied van R & D en zonnepaneelproductie. In 2011 opende Solar Frontier de grootste zonnepaneelfabriek van CIS panelen ter wereld. Het samengestelde productievermogen van de drie Solar Frontier fabrieken is momenteel hoger dan de globale vraag naar CIS modules en dat heeft te maken met de grote groei die Solar Frontier in de sector verwacht. Het bedrijf is vertegenwoordigd in de VS, Duitsland, Italië en Saoedi Arabië. Er werken 1500 mensen voor Solar Frontier wereldwijd.
 

De productgarantie van een Solar Frontier paneel is standaard vijf jaar maar een verlengde garantie is verkrijgbaar op aanvraag. Er zit op de panelen een vermogensgarantie van 90% gedurende 10 jaar en 80% gedurende 25 jaar.

Vergelijk AEG zonnepanelen     Prijzen AEG zonnepanelen     Offerte AEG zonnepalenen